Ricard Gili Ferré

He exercit de periodista un grapat d’anys a RAC1, la Cadena Ser, la UOC, l’agència de comunicació aPortada (actual Both) i també com a consultor freelance, treballant per a multinacionals i petites empreses. La trajectòria professional m’ha portat a especialitzar-me en gestió d’equips i de projectes.

 

La vida, tanmateix, t’obre nous camins. Actualment treballo a la Conselleria d’Acció Exterior com a cap de l’Oficina de Secretaria i anteriorment ho he fet a l’Ajuntament de Barcelona com a cap de gabinet del grup d’ERC. Ara bé, el canvi recent més enriquidor i motivador és haver-me convertit en candidat a l’alcaldia del meu poble, Riudoms. És el petit gran tros de mon que porto al cor i que vull contribuir a millorar i impulsar.

 

Sóc Doctor en Comunicació i professor de la Universitat Pompeu Fabra. La meva tesi està centrada en com els mitjans de comunicació han explicat el Procés català. També he participat en diverses recerques acadèmiques. Sóc llicenciat en Periodisme, llicenciat en Història, màster en Comunicació social i postgrau en Màrqueting digital.